Tilaa auto ulkomailta

Etkö löydä etsimääsi tai haetko erikoismallia? Tilaa auto ulkomailta kauttamme!

Onko mielessäsi malli tai merkki, jota markkinoilta ei löydy? Tai haluatko autoosi enemmän varusteita tai erikoisominaisuuksia? Jos meiltä ei löydy sopivaa autoa, kannattaa kysyä toimitusta ulkomailta.

EA-Auto välittää autoja Euroopasta ja Japanista. Kauttamme voit tilata juuri toiveittesi mukaisen auton. Me huolehdimme, että saat juuri haluamasi, hyväkuntoisen yksilön.

Huolletut ja katsastetut tuontiautot heti ajoon

Valitsemme välittämämme autot huolellisesti ja tarkistamme niiden kunnon myös OBD-testerillä. Osasta merkeistä pystymme varmistamaan myös  matkamittarilukemat suoraan valmistajalta.

Toimitamme autot aina huollettuina ja katsastettuina, valmiina otettavaksi suoraan ajoon. Voit tilata autosi tarpeen mukaan joko tullattuna tai siten ilman autoveroa.

Älä turhaan odota, vaan pyydä tarjous unelma-autostasi

Ulkomaisten autojen lisäksi etsimme jatkuvasti autoja myös Suomesta. Joskus sopiva yksilö voi löytyä lähempää kuin arvaatkaan. Katsastamme ja huollamme myös kotimaiset autot tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja kysy lisää. Tai jos mielessäsi on tietty automalli, täytä oheinen lomake, niin laskemme sinulle alustavan tarjouksen.

Yhteystiedot

Autontiedot

Täytä tiedot mahdollisimman tarkasti.

Soita tai lähetä viesti ajankohdasta puhelinnumeroon: 044 777 0664

EA-Auton muut palvelut

  • Soittopyyntö

  • Jätä numerosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

  • Autohuollot

  • Meiltä saat määräaikais- ja katsastushuollot ja yleisimmät korjaukset

  • Yhteydenotto

  • Ota yhteyttä koska tahansa, niin autamme sinua autoasioissa